Friday, March 26, 2010

Tag,tag,tag

Post ini khas buat KHAIRUSSYIFA' SHUKRI..
Semoga kita berjaya fiddunia wa akhirah..

Kadang-kadang, perkara-perkara kecil macam inila yang boleh membuatkan seseorang rasa dihargai..


1) Adakah anda rasa HOT ?
hmm.. Biasa je..

2) Upload wallpaper pc/laptop yg anda guna sekarang ?
lain kali je la..saya sangat berpuas hati dengan wallpaper skrg..

3) Cerita pasal gambar .
tak suka bergambar, tapi, suka ambil gambar atau just snap-snap je gambar-gambar yg cantik, especially, sceneries..

4) Bila kali terakhir anda makan pizza ?
pizza? Tak ingat..~

5) Lagu terakhir anda dengar ?
Dreams Come True from cerita Master of Study (Korean Drama) BEST!!

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
Membaca blog-blog orang..

7) Selain nama sendiri , anda dipanggil dengan nama apa ?
kakak, or nana(ayah je panggil saya nana)

8) Tag lagi 8 orang .
tag ni bukan paksaan...Tag,tag,tag~
1.Farzana
2.Nur Hamizah
3.Ili Mahira
4.’Afifah Azam (kakchik)
5.Fatin Syuhada
6.Nur Afiza
7.Syahirah Zamri
8.Amalina Amy

9) Siapakah org no. 1 kepada anda ?
sahabat seperjuangan..insyaAllah dunia akhirat..

10) Katakan sesuatu mengenai orang no. 5
walaupun kita jauh(kelas), semoga sentiasa dekat di hati.. 

11) No. 3 ada hubungan dengan siapa ?
erk! Soalan cepumas tu.. kan3? Hehe.. ada hubungan dgn mak saya.. (anak angkat) ye ke? Hehe..~

12) Bagaimana pula dengan no. 4 ?
Very good listener.. I mean it~ Thank u,Kakchik.. utk semuanya.. 

13) Pesanan buat orang no. 6 ?
All the best utk semuanya, dan paling penting.. Kuatkan hati,chayok!

14) Kata-kata cinta buat org no. 2 ?
kata-kata cinta buat Hamizah? Hehe.. Cinta itu rumit dan mengelirukan.. ye ke Mizah? Haha.. gurau je.. Cinta itu indah, cintailah pemilik cinta sebelum belajar mencintai.. chayok Mizah~

15) Adakah org no. 7 dan no. 8 mempunyai persamaan ?
Persamaan? Alamak~ Rumit..

16) Berikan 5 perkara yg anda tau mengenai orang yang men-tag anda
Seorang yang comel~ hehe..
A very good friend..
Kita jarang sharing, tapi, bila dah duduk, dan borak, kita macam kawan lama.. kawan baik.. kan?
Seorang yang unik..
Bersungguh-sungguh dan paling penting, caring~
Kasih sayang dan cinta itu luas dan subjektif..
Hanya Allah yang tahu, saya suka dan sayang sangat awak kerana Allah~

17) persamaan antara kambing dan lembu ?
Kambing dan lembu? Haiwan..? hehe~ dagingnya halal utk dimakan~

18) Perasaan anda buat tag nie ?
Saya agak terharu,kerana saya berada di no.2.. dan tak sangka, dalam ramai2 kawan yang dia ada.. dia masih teringatkan saya..
Ya! Saya, saya yang tak seberapa ni..

THANK YOU KHAIRUSSYIFA’ SHUKRI for everything..
:)

1 comment:

assyifa' said...

Salam...farah...
kita pun terharu gak. sbb awk sudi jwb kite nye tag...
hehe..kita unik??ramai org kata kita pelik...huhu

dari abu karimah iaitu Al-Miqdad bin Ma'dikanba r.a dari Nabi s.a.w, sabdanya :

"jikalau seseorang itu mencintai saudaranya maka hendaklah memberitahukan kepada saudaranya itu bahawa ia mencintainya".
(riwayat imam abu dawud & tarmizi)

FARAH kita cintakn awkkk!!kerana ALLAH....ukhwah fillah